Nieuws

 

2 months ago

Star Breeding

Not just a pretty face at the EVSB Selected Trotting Sale office.... she knows how a trotter feels😊😊... don't forget to contact Karolien Van Hauwermeiren for your dinner reservations at the EVSB auktion. More info www.evsb.be ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Star Breeding

De parade van de konten... 😍😍
Normandie#terred'elevage#starbreeding#breedingtrottersintothefuture#
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Star Breeding

Belangrijk bericht voor alle fokkers !!

Eerst en vooral willen we alle fokkers bedanken die ook dit jaar weer beroep gedaan hebben op de hengsten van Star Breeding/ Stoeterij Everaert ... Het is voor ons een schitterend seizoen geweest en we kijken nu al uit naar de veulens van volgend jaar...

Twee hengsten steken er qua aantal merries met kop en schouder bovenuit ... Boardwalk Hall & Indigious ( beiden live hengsten ). Het aantal drachtige merries bij deze 2 is uitzonderlijk hoog, mede door de uitmuntende kwaliteit van hun zaad. Beide hengsten hebben een percentage drachtige merries dik boven de 90%.

De eerste jaargang van Boardwalk Hall ( Kingdom EV, Kali Magnus... etc) is inmiddels 4 jaar oud en doen het schitterend op de renbaan. Bijna elke week vinden zijn afstammelingen de weg naar de overwinning en/of dichte ereplaatsen. Een puur Amerikaans gefokte dekhengst, de volle broer van de Amerikaanse topper Broadway Hall.

Indigious is met zijn Frans/Amerikaanse cross en als afstammeling van Prodigious uit een Super Arnie merrie zeer geliefd bij de fokker. Ook als koerspaard stond Indigious hoog aangeschreven met oa overwinningen in de Duitse Derby ( vorlauf ), de Zweedse en Duitse Breeders Crown, de Harpers Hannover Lopp ( GR1) en de Prix Jean Rene Gougeon ( GR2) te Vincennes. Hij was ook tweede in de Prix de Luxembourg (GR1) achter Aubrian De Gers.

Heeft u op dit moment nog merries die niet drachtig zijn en wil u toch nog kans op een schitterend veulen volgend jaar ?! Aarzel dan niet en neem snel contact op, wij versturen zaad naar uw KI centrum of dierenarts naar keuze.

Filip Van Hauwermeiren +32 476 23 40 30
André Everaert +32 475 45 39 35
... See MoreSee Less

View on Facebook