foto: Helpisontheway

“Breeding foals today creates champions of tomorrow”

sinds 2016 (jaar waar de eerste SB producten startgerechtigd waren) draaien de afstammelingen van SB hengsten mee in de top van de Belgische drafsport.  De invloed die Star Breeding op korte termijn uitoefent op de fokkerij en de sport in Belgie is niet te ontkennen.  Sedert de inbreng van nieuwe bloedlijnen in de fokkerij hoeven Belgische dravers niet meer onder te doen op buitenlandse banen.  We beschouwen België als onze “home market”, maar bouwen ook met succes gestaag aan een internationaal cliênteel.

Herzele, aan de voet van de Vlaamse Ardennen, is onze uitvalsbasis. Onze Live hengsten brengen ¾ van het jaar buiten door en genieten van het perfecte grasland om toekomstige kampioenen te fokken. In een nieuw state-of-the-art opfok centrum worden merries, veulens, jaarlingen en jonge paarden begeleid door een professioneel team.
In Normandie,” terre d’elevage”, op “La Droardrie”, in familiaal bezit sinds 1982, genieten fokmerries van uitgestrekte weidelanden en het zachtere microklimaat. De perfecte cocktail van rust, ruimte en voedingsstoffen.

Ook dit jaar is het aanbod van SB hengsten werelds. Tophengsten uit alle toonaangevende drafsportlanden (Frankrijk, Zweden, Italië en USA) staan ter uwer beschikking. Jonge, moderne en bewezen bloedlijnen, en keuze in ieders budget maakt van Star Breeding uw logische keuze voor het komende fokkerij seizoen.

Op onze website www.starbreeding.be vindt U de uitgebreide informatie van uw hengst naar keuze terug. Aarzelt U niet om bij de minste vraag of twijfel ons persoonlijk te contacteren. Wij zijn pas tevreden als U, uw vooropgestelde doelen in de fokkerij, bij verkoop of in de sport heeft behaald.

Keep on trotting !